ΒΟΗΘΕΙΑ

Ποιες είναι οι τεχνικές προϋποθέσεις για να παρακολουθήσω μια σειρά;

TAXYTHTA ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Η ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης στο Internet που απαιτείται είναι 2Μbps.

Η ταχύτητα αυτή είναι αρκετή για να παρακολουθείς τις σειρές του ILOVETV με ικανοποιητική ποιότητα, όπως τις ταινίες που βλέπεις συνήθως από το video club της γειτονιάς σου. Σημειωτέον ότι στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των τυπικών πακέτων σύνδεσης που διατίθενται έχουν πραγματική ταχύτητα 2-6Mbps, ενώ η μέση ταχύτητα σύνδεσης είναι 4,7Mbps.

Ενδέχεται η ονομαστική ισχύς σύνδεσης στο Internet που έχεις να διαφέρει από την πραγματική. Συστήνουμε να κάνεις έναν έλεγχο μετρώντας την πραγματική απόδοση της σύνδεσης σου, χρησιμοποιώντας π.χ. το www.speedtest.net.

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

Με το ILOVETV, τη στιγμή που βλέπεις την εικόνα στην οθόνη σου, την ίδια στιγμή κατεβάζεις από το Internet το πακέτο δεδομένων. Αυτό ονομάζεται streaming. Το επεισόδιο που παρακολουθείς δεν «κατεβαίνει» ολόκληρο στον υπολογιστή σου και δεν αποθηκεύεται κάπου. Πρέπει, λοιπόν, να έχεις σταθερή σύνδεση στο Internet προκειμένου να έχεις μια καλή οπτική εμπειρία.

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ (SOFTWARE)

Η υπηρεσία ILOVETV είναι συμβατή με όλα τα προγράμματα πλοήγησης στο διαδίκτυο (browsers). Φρόντισε να κρατάς ενημερωμένο το λογισμικό του υπολογιστή σου (π.χ. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome κλπ.) με την τελευταία επίσημη έκδοση.

Επίσης, θα πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα τα cookies και την JavaScript στο πρόγραμμα πλοήγησης (browser).

Τέλος, για καλύτερη θέαση, φρόντισε να έχεις εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player plugin. Μπορείς να ενημερώσεις την έκδοση του υπολογιστή σου πατώντας εδώ και να ενημερωθείς για τις ελάχιστες προδιαγραφές των συσκευών εδώ .

Πώς μπορώ να συνδέσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση;
Ποια είναι η ταχύτητα σύνδεσης που απαιτείται για να παρακολουθήσω αδιάλειπτα μια σειρά;
Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV στην τηλεόρασή μου και να βλέπω σε ολόκληρη την οθόνη;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω το ILOVETV σε 2 υπολογιστές;
Μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV όταν ταξιδεύω;
Μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV εκτός Ελλάδας;
Μπορώ να παρακολουθήσω το ILOVETV με ασύρματη σύνδεση στο Internet (Wi-Fi);